Våra företag

Års: 2019

Idébanken Sverige AB


Att starta eget kräver ofta att man har kapital, vilket inte alltid är så lätt att skaffa. Det är här vi kommer in i bilden med IdéBanken. IdéBanken är en del av World Online Capital Partners AB, som är moderbolag och ägare till IdéBanken. Sverige är ett av de bästa länderna att starta eget i och det finns många möjligheter att söka hjälp med olika typer av finansiering.


Vi på Idébanken hjälper dig som vill starta eget eller redan har startat eget, med att finna den bästa och rätta finaniseringsmöjligheten för ditt företag. Vi matchar din idé och företagsprofil med de olika finansieringsformer som finns på marknaden. Vi hjälper också till med att hitta finansieringspartner eller kompanjoner om man vill starta sin verksamhet med någon partner.


Vi på Idébanken har ett stort nätverk och samarbetar med olika aktörer, från privata till statliga finansieringskällor. Du behöver inte ta lån eller satsa egna pengar. Det enda som krävs är att du registerar dig mot en liten avgift så hjälper våra duktiga konsulter dig att ta steget vidare.

Års: 2010

CSR Capital AB


Baserat på kundernas investeringskriterier och utforska projektmöjligheter, erbjuder CSR Capital AB investeringar och finansieringskonsulting för genomförbarheten för projekten.


För att lista kunders företag på utomeuropeiska marknader erbjuder CSR Capital AB finansiering och insamling, finansiell och juridisk rådgivning samt media som stöder publicitet med lokala sociala medier.

Års: 2019

Idébanken Juristbyrå AB


Vi är ett team av finansiella proffs och advokater med bas i Stockholm, Sverige och Kalifornien, USA, med omfattande investeringskonsult och juridisk erfarenhet.


Vi kan tillhandahålla one-stop-tjänster från etablering, fusioner och förvärv, val av investeringsprojekt till invandringslag i Sverige eller över hela USA. Du behöver inte resa mellan flera organisationer utan problem med dålig koppling mellan olika tjänster och enkelt uppnå syftet med att starta ett företag och bo i USA.


Vi serverar gäster från alla samhällsskikt och uppmärksamma förhållandet med varje gäst. Du kommer att uppleva vår utmärkta service i våra affärer med oss.

Års: 2019

https://www.idebankenhr.com/

Idébanken HR Sverige AB

 

Vi är ett bemanningsföretag som hjälper dig hitta drömjobbet. Vår huvudsakliga uppgift är att ge dig en trygg anställning med bra villkor.


Vi sambearbetar med företag inom olika branscher och har därför ett stort utbud med olika jobb samt olika anställningsformer som kan komma i fråga för dig. Vi vänder oss även till dig me nedsatt arbetsförmåga.


Vi hjälper till med lönebidragsansökan vid behov. För personer som varit borta från arbetsmarknaden länge kan nystartsarbete vara ett sätt att komma tillbaka till arbetsmarknaden. Vi ställer oss positiva till sådan anställningsform i vissa fall.


Utöver jobberbjudanden så förmedlar vi även yrkesutbildningskurser. Med oss kan du hitta yrkesutbildningskurser redan för ikväll. Du hittar både korttidskontrakt och långtidskontrakt.


Välkommen att kontakta oss redan nu.

Års: 2019

Idébanken Försäkring ABFörsäkra din familj, ditt hem och ditt företag.Vi tillhandahåller professionella råd för familj, personlig, företag, reseförsäkring eller sjukförsäkring för lärare eller utlänningar.


Global Health Insurance Plan ger dig skydd över hela världen, så att du kan fråga när som helst, oavsett var du vill få skydd var som helst.

Års: 2019

Idébanken Media Sverige AB

 

Vi är IT-konsulter som fokuserar på IT-tjänster, marknadsutveckling och affärsutveckling.


Våra IT-konsulter hjälper företag med system- och webbutveckling samt allt kring företagets resursplanering (ERP), dataanalys, rapportering och webbsidor.


Vi erbjuder kunderna att få den bästa lösningen! Med kombinationen av kompetens inom olika system får våra IT-konsulter att se hela bilden för våra kunder. Detta har lett till att våra lösningar skapar mervärde och ofta billigare / bättre lösningar än de skisserade i början.

Års: 2017

Global Entrepreneur Business Institute

 

Global Entrepreneur Business Institute är inte bara en handelsskola. Det är ett globalt nätverk som utbildar, inspirerar och kopplar samman några av de mest framtidsinriktade affärstalenterna från hela världen.


I dagens värld är den mest relevanta affärsutbildningen global.


Global Entrepreneur Business Institute-program, från diplom till verkställande utbildning, är utformade för att hjälpa studenter och chefer att uppleva första hand krafterna som formar internationellt företag och ge dem färdigheter och kunskap att leda i denna alltmer komplexa miljö.

Års: 2017

European Sport Academy

 

Vi strävar efter att integrera resurser för fysisk utbildning och dela dem med alla.  Vi vill bygga en fackförening med alla nivåer av idrottsklubbar och sportakademier där information och professionell utbildning och vägledning är tillgängliga för alla.


Vill du gå med i vårt team där du kan träna medan du har roligt? Med vår professionella vägledning, väck idrottaren i dig!